Aistės sėkmės istorija - Andrius Pauliukevičius

Aistės sėkmės istorija

Aistės sėkmės istorija

Klientės pokyčiai per du mėnėsius – spauskite (y) ir palaikykite Aistę!!

Aistė pokyčių norėjo jau seniai, tik, kaip pati sako, niekada neužtekdavo ryžto ir valios, o ir tikslai, kuriuos mergina išsikeldavo, nebuvo teisingi – staigas ir trumpalaikis pasiruošimas vasarai, noras prieš kažką pasirodyti ir panašiai. Didžiausia paspirtis buvo sesers fitneso varžybų stebėjimas – 9 valandas matydama tobulus merginų kūnus Aistė nusprendė, kad ir pati nori ir gali kur kas daugiau.

Aistė užsisakė mano sporto ir mitybos programas, savo noru ėmė skaityti mano knygas, plėtė žinias apie sveiko ir gražaus kūno formavimą. Sunkiausia merginai buvo įprasti sportuoti – teko nuolat laužyti senus įpročius ir kompleksus, taip pat jai trūko žinių, tačiau dabar, po dviejų mėnesių, Aistė į sporto klubą eina kaip į šventę.

Jau antrą mėnesį Aistė svėrė 7 kg mažiau, o jos liemuo susiaurėjo net 10 cm. Šiuo metu akcentuojame tai, kad svoris nebekrenta, tačiau kūno formos gražėja, nes formuojasi raumenynas.

Didžiausias pasiekimas – pagerėjusi savijauta: „Esu visada kupina energijos ir puikiai nusiteikusi. Sportuoju vakarais ir tai padeda puikiai išsimiegoti. Labai pagerėjo nuomonė apie save, esu laiminga turėdama naują pomėgį, kuris ne tik gražina, bet ir motyvuoja aplinkinius“.

Aistės žodžiai: „Andrius yra tiek mano, tiek mano sesės „role model“. Mes skaitome jo knygas, sekame socialinio tikslo paskyrą. Laimėjusi treniruotę pas Andrių labai apsidžiaugiau. Anksčiau sportuodavau po 3 valandas ir dar darydavau kardio treniruotę. O pagal Andriaus programą sportuoju ne ilgiau nei pusantros valandos, o rezultatai žymiai geresni. Per keto dienos dienas buvo sunku, bet kreipiausi į trenerį, jis mane suprato ir pakėlė motyvaciją, todėl toliau sėkmingai siekiu savo tikslų“.