Skaistės sėkmės istorija - Andrius Pauliukevičius

Skaistės sėkmės istorija

Skaistės sėkmės istorija

Sutvarkyta mityba = kardinalūs pokyčiai vos per mėnesį

Mano klientė Skaistė neturėjo viršsvorio, tačiau dėl sėdimo darbo ir menko fizinio aktyvumo nebesijautė patenkinta savo kūnu, be to, nuolat sirgo peršalimo ligomis, tad nusprendė keisti gyvenimo būdą ir dabar negali atsidžiaugti rezultatais.

Skaistė sportuoti pradėjo sausio mėn. pabaigoje, tačiau nebuvo patenkinta jai kitur sudaryta programa, o ir rezultatai nedžiugino, todėl kreipėsi į mane. Jai buvo svarbu, kad mityba nebūtų kankynė, ir ji galėtų jausti malonumą tiek sporto salėje, tiek sveikai maitindamasi. Ir sunkumų jai tikrai nekilo. Ji puikiai išlaikė motyvaciją: „Kai nori – viskas įmanoma, ir daug dirbant gali atrasti laiko pasigaminti maistą visai dienai“, pasakoja Skaistė. Ji džiaugėsi, kad jau po savaitės matė akivaizdžius pokyčius, o tai dar labiau skatina nesustoti.

Labai smagu girdėti gerus atsiliepimus iš savo klientės: „Andriui Pauliukevičiui rašydama jau žinojau – šis žmogus tikrai išmano savo darbą! Pasitikiu juo 100 procentų. Nebuvo sunku laikytis jo programos. Be to, jis nerealus žmogus! Jau pirmą kartą parašius nustebau, kaip jis viską detaliai man atrašė – mačiau, kad žmogus nori padėti iš širdies, o ne dėl to, kad tik atmestinai aptarnautų kuo daugiau klientų. Jis man sudarė mitybos ir treniruočių programas ir kartu su manimi džiaugiasi rezultatais. Tikrai rekomenduoju jį visiems.“