Justinos sėkmės istorija - Andrius Pauliukevičius

Justinos sėkmės istorija

Justinos sėkmės istorija

Justinos pasiekimai  vos po mėnesio su sporto programa: kaip vyksta pokyčiai

Anksčiau Justina sporto klube valandų valandas užsiimdavo kardio treniruotėmis, tačiau pokyčių, savaime suprantama, nematė. Dėl gražesnės figūros ji save alino įvairiausiomis dietomis, kurios tik blogino savijautą ir nedavė jokių rezultatų. Justina pasakoja, kaip jai galiausiai pavyko pasiekti savo tikslus (pagal mano sporto programą ji treniruojasi vos mėnesį, o dar mėnesiu anksčiau ji suderino mitybą):

„Supratau, jog mano žinių nepakanka ir nusprendžiau, kad gana alinti organizmą, reikia kreiptis į tai išmanantį žmogų, pasirinkau būtent Andrių. Užsisakiau mitybos planą, pirmuosius pokyčius pastebėjau jau po pusantros savaitės. Prisipažįstu, plano laikiausi labai nuosekliai. Pradėjo tirpti riebalai. Iš pradžių net nesupratau, kaip tai vyksta, juk niekada nejausdavau alkio, kartais net sunkiai suvalgydavau vakarienei paskirtą maistą. Maisto tikrai buvo daug, niekada nesijaučiau išsekusi, kūno linijos kito akimirksniu.

Kaip pradėjau, taip ir dabar valgau penkis kartus per dieną, per dieną suvartoju apie 1600 kcal (man tai pakankamai daug, nes mano ūgis 164 cm). Mitybos planas labai įvairus, jis sudarytas iš sveiko, „švaraus“ maisto. Taigi, toliau laikiausi subalansuotos mitybos ir ėjau į treniruoklių salę, tačiau treniruotės nebuvo labai efektyvios, kadangi neturėjau sporto programos. Darydavau, kas papuola, tai kojas, tai viršutinę kūno dalį. Po mėnesio subalansuotos mitybos Andrius man sudarė ir sporto programą.

Šiuo metu laikausi subalansuotos mitybos jau du mėnesius, o pagal programą sportuoju kažkur mėnesį, pokyčiai dar akivaizdesni, pagaliau esu užtikrinta, kad ne tik tinkamai maitinuosi, bet ir sporto salėje viską atlieku teisingai. Pirmos savaitės buvo pačios sunkiausios, dabar nejaučiu jokių sunkumų, viskas tapo kasdienybe, įpratau prie tokio režimo. Žinoma, kartais užsinoriu kažko nesveiko, ir džiaugiuosi, kad tam turiu sekmadienį – tai diena, kai galiu valgyti viską, ką tik noriu. Sekmadienį pasilepinu, o pirmadienį vėl grįžtu prie subalansuotos mitybos.

Taigi, per du mėnesius svoris pakito nuo 60 kg iki 57 kg, stipriai sumažėjo pilvo apimtis, visas kūnas tapo stangresnis. Šiuo metu labai laukiu, kol praeis dar keletas mėnesių, nekantrauju laukdama naujų savo pokyčių. Andrius labai man padėjo, supratau, jog dailinti kūno formas galima nesikankinant. Nustebino tai, jog nepaisydamas užimto grafiko, niekada nepamiršta pasiteirauti, kaip sekasi bei kartu pasidžiaugti rezultatais. Šiuo metu dažnai savęs klausiu, kodėl nesusimąsčiau anksčiau kreiptis pagalbos į Andrių, kadangi per visą laiką prieš tai nepasiekiau to, ką pasiekiau per du mėnesius dabar“.

Ačiū, Justina, už pasitikėjimą, toliau sieksime geriausių rezultatų. J